tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kesäkassini mun.

 
Aloitin tämän joskus kauan sitten vaan oli jäänyt kesken syystä x. Tää on siis sellainen Et-kassi. Nyt keväällä alkoi tehdä mieli jotain kassia taas ja aloin virkata uudestaan, eri langasta kunnes muistin tämän tekeleen. Tuo pohjan virkkaaminen oli aika tympeää hommaa niin helpotti kun olin jo puoliksi virkannut sen. Muutenkin minun oli vaikea seurata tuota ohjetta eikä se tullut prikulleen oikein. Kun jossain kohdissa salmiakkirivissä olisi pitänyt olla ilmeisesti kolme reikäruutua rinnakkain salmiakin alussa, mutta en löytänyt siihen mitään selkeää logiikkaa, että missä kohti olisi pitänyt olla niin ei ole missään. No ehkä yhdellä rivillä. En löydä sitä logiikkaa vieläkään, ja rivi riviltä paperista seuraaminen ei vaan luonnistunut minulta.

 
Lanka on jotain merseroitua puuvillaa, ehkä Esiton lankoja. Hyvän tuntuinen virkata. . Muuten täytyy kyllä sanoa, että ei ollut kovin miellyttävä tehdä. Jotenkin takkusi aivot tuon ohjeen kanssa niin paljon, ohje sinänsä kai olisi aika simppeli. Hihnan tein aika paljonkin pitemmäksi mitä ohjeessa. Kukkanen on jostakin jäänyt rompepurkkiin, niin kiinnitin sen hakaneulalla tuohon.
 
Tein tämän periaatteella "uusia lankoja ei osteta", niin tämä on nyt tylsän harmaa. Saa nähdä, hyppääkö tuo väripataan jossakin vaiheessa. Ihan kiva  kuitenkin tuli, tykkään tuosta kukasta väripilkkuna. (Perfektionisti huutelee olkapäältäni että pitää olla prikulleen ohjeen mukainen. No ei nyt ole.)
 
 
 

1 kommentti:

  1. Ihanan kesäinen kassi! Kuvasta luulis, että se on vaaleanvihreä... ehkä ympäristö sitten heijastuu.

    VastaaPoista