maanantai 20. toukokuuta 2013

Kaunotar.

 
 
Siinä se nyt sitten on. Huonossa kuvassa.
 
 
Aika räyheä ketjunsuojus. <3

 
 Kulkee niin kevyesti että. Kiihtyy niin kovasti pienessäkin myötämäessä, että en meinaa ehtiä kääntyä risteyksissä. :) Tänään poljin varmaankin 20 kilometriä yhteensä, eilen ehkä viisi ja reisissä tuntuu. Tänään ei ole kyrsinyt läheskään niin paljon mitä aiemmin, se jäi sinne 13 kilometrin rivakalle pyörälenkille jonnekin päivällä. Mahtavaa päästä taas liikkumaan kunnolla, ei nuo jalat kävelyä kestä. Sauvakävelemään hinkuisin, saa nähdä milloinka siihen hommaan pääsee. Kuulin eilen tapauksesta  jossa penikkatauti ei mennytkään ohi vaan uusii koko ajan. Pelkään että minulle käy samoin enkä voi enää liikkua. Nyt tuntuu vain tietyissä kohdissa aristusta, sivuilla. Aiemmin aristi koko säären etuosa,eli luulisi tässä parempaan suuntaan menevän. Tiedä häntä. Eilen kävin kahlaamassa joessa, ottamassa kylmähoitoa taas. Olisi pitänyt oikeastaan tänäänkin käydä. Nyt illalla varsinkin alkaa  kivistää, oikea jalka turpoaa ainakin. Varmaan voisi pikkulenkin tehdä iltasin, vaan en halua ottaa mitään riskejä. Tahdon vain että nämä paranee. Tiistaina taas hierotaan.
 
Btw huomasinpa juuri, että silmälaseista, tai siis kehyksistä, irtoaa pinnoite. Taas. Olisiko kolme viikkoa, kun vaihdettiin uusi yläosa samasta syystä. Nyt pännii. Just nyt jaksaisin niin hyvin tämmöistä turhaa juoksemista ja veivaamista.


2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloista kylmähoitoa! Ja hieno pyörä! Ootko kokeillu rullaluistelua? Sitäkinhän tehdään sauvojen kans, olisko se pahempaa vai helpompaa jaloille? Ite kokeilin kerran, ja olin olevinani liian korkealla ja pelkäsin koko ajan kaatuvani ja sitten aloin vieriä mäkeä alas ja huusin apua... mun rullaluistelu-ura jäi siihen.

    VastaaPoista
  2. En tiedä...luistimet mulla kyllä olisi varastossa, joskus nuorena vähän kokeilin. En meinaa millään kehdata luistella näin ihmisten ilmoilla :D Pitäs mennä jonnekin korpeen varmaan harjottelemaan. En minäkää mäkeä alas varmaan pääse. :P

    VastaaPoista