keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Sydäntalven tuotoksia

 
 
Tonttu Dropsin ohjeella, Novitan Woolista ja vanhasta Nallesta. Ohje oli hiukan epäselvä ja vajavainen paikoin ja sai vähän pähkäillä. Oli hiukan puuduttavaa tehdä tuota, kun ei aina oikein tajunnut mitä piti tehdä, mutta kiva siitä tuli. Eräs tuttava kyseli olisko ylimääräisiä..no ei ole eikä taida tulla. (Tee ite?)
 
 


Pesukonehuovutettuja lapasia Pirtin kehräämön karstalangasta sekä sormikkaat itselleni 7 veljesta Raita-langasta.



 

 
Sukkaa kaikenkokoista Novitan langoista, 7 veljeksistä ja Polkasta.. Vasemmalta lukien Novitan pintaneulesukat, Olgat, Jepyn polvekeraidalliset sukat , parit ihan vain perusraitasukat, ja Junasukat ikivanhasta Nalle Colorista joka ei tunnu loppuvan koskaan. Uudesta Nallesta en tykkää, liian ohutta minun makuuni. Tuo Colori justiinsa vielä menettelee.


 
Tuommoisen huivin virkkailin Novitan Tenneseestä kaksinkertaisena. Ihan kiva vaikka näyttääkin kuvassa aika karulle. Väri olisi  kyllä voinut olla jotakin muuta kuin iänikuista mustaa. Ehkä teen vielä toisen jostain toisesta väristä...Virkkasin myös kameralle säilytyspussin vaan siitä ei ole vielä kuvaa.

Nyt ei ole kyllä näihin hommiin mitään mielenkiintoa. Neuloin kuin vimmattu koko talven, nyt tehdään jotain muuta. Voisipa olla niinkin, että tuo käsityön tekeminen oli mulle tapa tuoda itseäni esiin ja näkyväksi. Nyt olen voinut tuoda itseni esiin ihan oikeasti enemmän ja tullut huomatuksi, niin ei ole tarvettakaan. Ehkä. Aika näyttää.

Omituisestipa nuo lapaskuvat halusi samalle valkoiselle pohjalle.

2 kommenttia:

  1. Upeita! Kyllä sie oot kätevä käsistäs! Onko tuo jotenkin liukuvärjättyä tuo Pirtin kehräämön lanka, vai näyttääkö se vain siltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). On se liukuvärjättyä, ostin joskus muinoin maatalousnäyttelystä kun heillä oli siellä koju. Ovat odottaneet inspiraatiota jokusen vuoden. Tosi mukavan tuntuisia tuli, otin itelleni nuo toiset violetinsävyiset. Kuva on vain vähän turhan hämärä.

      Poista