torstai 4. huhtikuuta 2013

Elän väärää aikaa?

Piti vielä tulla illan päätteeksi jotakin kirjoittamaan, kun jotenkin niin puhututtaa taas. Vaikka ei mitään ihmeempää asiaa kyllä olekaan. Tein illalla rieskaa, kun tein aiemmin uuniohrapuuroa joka tökkäsi aika pian. Sekottelin puuroon raastetun porkkanan, vaaleaa siirappia, öljyä, leivinjauhetta ja vehnäjauhoa. Suolaa. Tein kaksi rieskan tapaista ja paistelin 200 asteessa jonkun aikaa.Tulipa hyvää ja pehmeää. Mun kokkaukset on niin noloja ja rumia että en kehtaa niitä julkaista vaikka mieli tekisi.


Näin viime yönä unta, jossa lähdin bussilla kaupunkiin. Koko matka oli ihan ihme sähläystä, se pysähtyikin tunniksi, kahdeksi jonnekin metsään koska puuttui joku matkaohjelma jota sitten etsittiin muka jostakin. Autossa oli joku baari joka oli suljettu ja vessa samoin. Jonkun nuoren naisen kanssa sitten haravoitiin ulkona joutessamme. Myöhemmin äitini synnytti kaksospojat. Olin innoissani ja menin kertomaan siitä johonkin huoneeseen jossa oli monta ihmistä, yksi tuttavakin. "Ette ikinä usko mitä tapahtui!!! Minä sain kaksi pikkuveljeä! Ajatelkaa nyt, eihän meidän äidillä pitänyt olla enää edes kohtua". Kukaan ei reagoinut mitenkään, kaikki touhusi vain omiaan.

V on nyt taas mielessä ollut ihan liikaa tänä iltana. En oikeastaan tunne selvästi mitään, mutta yhdentekeväkään hän ei ole. Ehkä mua lähinnä vaan suututtaa se halausjupakka ja ne sanat taas. En tiedä mitä kuulin ja mitä tarkoitti. Enpä taida tästäkään päästä yli ihan noin vain. Päässä soi Jannika B, enkä tahdo nukkumaan. Ehkä siinä seuraavassa elämässä asioilla olisi mahdollisuus mennä niin kuin toivoo, tässä elämässä ei taida sellainen onnistua.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti