keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Lohtua

Illalla oli kyllä levotonta, ei nukuttanut ei. Mielikuvitus laukkasi ja nukuin kuitenkin lopulta rauhottavien avulla kuutisen tuntia. Aamulla herätessä sydän paukkasi ihan hitosti, olinkohan juossut jotain kelmiä karkuun unissani tai jotain. Toinen puoli päätäkin kipeänä. Alan epäillä, että puren niin kovasti hammasta stressaantuneena unissani, että se aiheuttaa niskavaivoja ja päänsärkyä. Ensi viikolla meen hierontaan ja vyöhyketerapiaan, yritän sillä saada tuota stressiä vähemmäksi. Purentakisko ei varmaan olisi pahitteeksi sekään. Puren hammasta ihan hereilläkin ollessa joskus hermostuneena.

 Kuulin päivätoiminnassa, että nuorisotalolta oli viety maanantaina nuorisotoimen retkikassa, eli täällä liikkuu nyt vissiin joku karhukopla. Menin sitten tietty möläyttämään kuulleeni tämmöistä, kun kävin postissa...puhun näköjään ihan mitä sattuu. Ei mun sitä olisi kai saanut kertoa missään, sitä on niin sekaisin vielä. Kai sitä vaan ajattelee, että varoittaa muita ja samalla purkaa omaa oloaan. Sekin selvisi, miksi se varas kävi kahdesti. Ensimmäisellä kerralla se säikähti yhtä naista joka meni käytävään.

Päivätoiminnassa pelattiin bingoa. Oli sellanen tunne heti alusta, että nyt natsaa. En oo kertaakaan aiemmin saanut ainoatakaan bingoa. Palkintoina oli kaikenlaisia koriste-esineitä, ekaksi sellainen riippuva enkelikoriste, enkeli lasipallon sisällä joka piteli kultaista sydäntä ja se eka bingo osui sitten mulle. Se tuntui mukavalle. Ihan kuin annettaisi nyt vähän takaisin, kun eilinen oli mitä oli, vähän tasapainoa. Hetken päästä sain toisenkin bingon, mutta ajattelin, että joku muu saa sen palkinnon.

Vähän aikaa sitten sanoin toisessa blogissa, että ei elämään mahdu enkeleitä eikä muitakaan ihmeolentoja, mutta oon alkanut ajatella vähän toisin. Oikeastaan se ajatus on kytenyt jo jonkun aikaa vaikka en sitä oo oikein voinut myöntää. Että jos kuitenkin joku suojaisi ja seuraisi muakin ja elämääni, tämä tuli aivan kuin symbolina sille. En tiedä. Mutta kuitenkin, siinä enkelissä oli myös vaihtuva väri jonka tajusin vasta kotona.






 On lohdullinen olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti