keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tänään on ollut huono päivä. Aamusta asti jo surullinen olo ja koko päivän jotenkin ahdistanut. Aloin jo sunnuntaina illalla tuntea itseni aika yksinäiseksi ja kyllästyneeksi ja siinähän sitä sitten ollaankin. Keljuttaa toisten elämä ja kun ne kehuskelee sillä. Paha mieli ja itkettää. Televisionkin kun avaa, siellä on kauniita ihmisiä ja seksiä ja ties mitä ja mua ahdistaa. En ole kaunis enkä osaa mitään ihmissuhdekuvioita. En varmaan osaa edes seurustella kenenkään kanssa. Seksikin on niin vaikea asia, häpeän itseäni ja vartaloani enkä usko että näin kokematon ja osaamaton kelpaa kenellekään.

Eilen piti tavata yhtä tuttua entisestä elämästä vaan se peruuntui, huomenna koitetaan uusiksi. Yritän samalla reissulla tunkeutua sinne työpajalle tutustumaan, jos sopii. Tällä viikolla ei ole päivätoimintaa, koska ovat lähteneet syysreissulle jonnekin Jyväskylän seudulle. Osa päivätoimintalaisista. Itse en lähtenyt, kun tämä sovittiin jo aikaisin keväällä enkä osannut ajatella vielä syyskuulle asti, olisinko enää mukana koko touhussa ja missä olisin. Enkä minä oikeastaan edes välitä noiden kanssa reissata ja yöpyä missään, vieraiden ihmisten. Monta päivääkin vielä.

Tajusin viimeksi, miten hyviä ystäviä nuo jotkut päivätoimintalaiset ja ohjaajat ovat keskenään. Kai tuli hiukan ulkopuolinen olo. Se toinenkin ohjaaja on nyt palannut töihin ja heti syntyi jonkinlainen kuppikunta, joka juttelee keskenään.

Perjantaina pyydettiin taas ravintolaan "kun en oikein yksin uskaltaisi". Joopajoo, no en lähtenyt. Koittaa nyt vaan pärjätä itekseen, minä en ole mikään tukikeppi eikä kiinnosta muutenkaan, väsyttää ja tympii ihmiset. Vaikka onhan mun illat ja päivätkin tosi yksinäisiä, tuntuu vaan että tuollainen pinnallinen seura ei ole sitä mikä sitä helpottaisi. Se, että vain on jossakin joidenkin kanssa, vaikka vieraiden. Kaipaan kahdenkeskisempää aikaa ja juttelua, huomiota. Kai minä sitä parisuhdettakin kaipaisin, mutta en voi ajatella sitoutuvani mihinkään enempään. Olis kiva katella edes sitä saamarin telkkaria kahdestaan, tai mieluummin tekisin jotain muuta. Yhdessä. Oon niin väsynyt ja kyllästynyt olemaan yksin, tekemään kaiken yksin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti